Ministerul Tineretului și Sportului invită organizațiile neguvernamentale de tineret la consultări privind extrasul din Strategia pentru tineret 2021 - 2027.

Așteptăm observații pe marginea extrasului din strategie până la data de 26 noiembrie 2020 la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Attachments:
Download this file (extras strategie consultari.doc)Extras strategie[Extras strategie]230 kB
Download this file (tabel propuneri strategie.docx)Tabel propuneri strategii[Tabel propuneri strategii]13 kB
 
Update 22 octombrie: În urma analizei contestațiilor depuse la nivel național, Rezultatele etapei de evaluare tehnică și financiară devin rezultatele finale:

Raport preliminar al etapei de verificare a conformității administrative și a eligibilității proiectului și solicitantului

Comisia de evaluare constituită la nivelul DJST Caraș-Severin și numită prin Decizia nr. 76/21.09.2020, compusă din Daniela Lupșan, Veronica Fara și Livia Stan, a analizat proiectele depuse de solicitanți și a stabilit următoarele:

Rezultatele etapei de evaluare tehnică și financiară

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin organizează Concursul local de proiecte de tineret în perioada 04.09.2020 - 22.10.2020.