Balul Voluntarilor a avut loc în 21 decembrie 2017, la Campus Café din campusul central al universității. Kitsch party a fost tema balului 2017. Am propus voluntarilor, jurnaliștilor, colaboratorilor invitați să lase  acasă inhibițiile, hainele în trend, încercările de a fi în rând cu lumea încurajându-i să iese din tipare, iar pentru o seară să fim kitsch.

Foto

Rezultatele etapei de evaluare tehnică și financiară

 1. Asociația Tânăr Performant în Uniunea Europeană, Proiectul: Voluntariatul – atelier de implicare în comunitate, nr. înregistrare : 640/21.05.2019
  Eliminat din concurs
  Proiect neeligibil conform Art 6, alin. (1), lit. b) și lit. c), pct. c1) din Anexa la OMTS nr. 490/2019                                
 2. Centrul de Voluntariat Reșița, Proiectul: Accelerator de Voluntariat, nr. înregistrare: 634/ 20.05.2019
  Promovat în etapa de evaluare tehnică și financiară
 3. Asociația Bike Attack Reșița, Proiect: Amenajarea traseelor turistice din împrejurimile Reșiței, nr. înregistrare: 635/ 20.05.2019
  Promovat în etapa de evaluare tehnică și financiară

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severinalături de Ministerul Tineretului și Sportului, susține Capitala Tineretului din România, cel mai ambițios program național destinat tinerilor, care pune accent pe dezvoltarea ecosistemelor de tineret urbane, în mod special.

Concurs local de proiecte de tineret 2021 organizat de D.J.S.T.Caraș-Severin

Etapa de evaluare tehnică și financiară

Comisia de evaluare constituită la nivelul DJST Caraș-Severin și numită prin Decizia nr.23/02.07.2021, a analizat proiectele depuse de solicitanți și a întocmit următorul raport:

Attachments:
Download this file (Rezultate CLPT Etapa a II a.pdf)Rezultate CLPT Etapa II[Rezultate CLPT Etapa II]354 kB

Click pe fișierul atașat pentru detalii...

Attachments:
Download this file (Rezultate fonduri nerambursabile.pdf)Rezultate finale fonduri nerambursabile sport[Rezultate finale fonduri nerambursabile sport]402 kB

Ministerul Tineretului și Sportului organizează în perioada iulie - septembrie 2018, proiectul Școala de vară 2018 - Program național de formare.  

Proiectul este structurat pe 5 module și se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18-35 ani.

Organizatori: Direcția Județeană pentru Sport şi Tineret Caraș-Severin, Ministerul Tineretului şi Sportului, Asociația Comedypunctshow și Centrul de Voluntariat Reșița organizează Școala de vară Atelier18 în perioada 12 – 18 august 2018 la Centrul de Agrement Râul Alb. Centrul de agrement Râul Alb este situat la 18 km de Reșița în județul Caraș-Severin.

Attachments:
Download this file (formular-inscriere-atelier-18.doc)Formular înscriere Atelier 18[Formular înscriere Atelier 18]47 kB